Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.
Mobilier din lemn masiv la comanda - MIRASTAR SRL

Mobilier din lemn masiv la comanda

Mobilier din lemn masiv la comanda

Societatea noastră realizează exclusiv la comandă mobilier din lemn masiv din brad, fag, stejar, cireş, nuc, frasin, plop, abachi, dar şi mobilier din pal melminat cu feţe din lemn masiv, în funcţie de dimensiunile, paleta cromatică şi stilul ales de clienţii noştri.

Mobilierul la comandă este cel mai practic şi este singurul tip de mobilier care va reuşi în final să vă transpună în realitate ideile. Mobila la comandă a devenit deja o practică din ce în ce mai folosită de cei care îşi reamenajează locuința.

Societatea noastră asigură o gamă largă de servicii, de la consultanţă de specialitate şi proiectarea mobilierului şi a design-ului acestuia, la măsurători de precizie, transport şi montaj.

Alături de clienţii noştri, conform tipo-dimensiunilor şi tendinţelor sau stilului general al locuinţei, societatea noastră realizează mobilier pentru sufragerii, bucătării, dormitoare, livinguri, terase, restaurante, baruri.

La cerere realizăm şi mobilier cu elemente sculptate, pirogravate şi chiar mobilier cu intarsii din esenţe rare. Calitatea materialelor utilizate de noi, calitatea finisajelor şi design-ul pieselor realizate de noi ne recomandă.

Solicitare oferta